|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Dokłądnie może i strzelił 27 bramek, ale z mocniejszymi zespołami marnował sytuację za sytuacją ot taki zawodnik. Dla mnie było do zmiany po 45 minutach, choć powiem, że Maradona ma trochę ból głowy przy ustalaniu składu w szczególności linii ataku: Carlos Tevez - podstawowy zawodnik MC Sergio Aguero - zdobywca LE Lionel Messi - klasa sam w sobie Gonzago Higuain - podstawowy snajper Realu Madryt Diego Milito - LM, PW, Mistrzostwo Włoch Konkurencja naprawdę duża,jest w czym wybierać wystarczy spojrzeć że na ławce siedzą zdobywca LM I LE. Dziwię się jednak trochę że stawia na Higuaina ja osobiście wolałbym zobaczyć Milito lub Aguero. Jak dla mnie pierwszą bramkę to Higuain strzeli dopiero z Grecją. Podoba mi się postawa Maradony, widać że żyje z drużyną, ciągle lata koło linii boiska, dyskutuje przypomina trochę Mourinho, zdejmuje presję z piłkarzy, większą uwagę media poświęcają ''Boskiemu Diego". Nigeria może mówić o dużym szczęściu, bo dzięki niesamowitemu Enyeam'ie( długo miejsca w Hapoelu nie zagrzeje) nie przegrywała wyżej co pozwoliło jej trochę w końcówce postraszyć Argentynę. Po pierwszych fragmentach spodziewałem się pogromu Nigerii, a tu tylko 1-0. Liczę, że w meczu Anglia- USA padnie więcej bramek ![]() |
|
|

|
||||||
|
|