|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mówi się czasami o tym co powinni nasi piłkarze obejrzeć przed meczem, jakieś urywki, bramki z meczów, które przeszły do tej pięknej historii "Białej Gwiazdy". Tak mnie naszło żeby założyć nowy temat dotyczący właśnie ciekawych filmików, kompilacji o Wiśle, które znaleźliście bądź zrobiliście sami. Sam się troszkę bawię w kompilowanie, ale brakuje troszkę czasu. Na pewno wezmę się znów za to niedługo.
Jeżeli ktoś również kompiluję to zapraszam do pisanai do mnie na priv. Może uda nam się razem zrobic coś ciekawego. Jak na razie zrobiłem jedną kompilację na podsumowanie jesieni 2009. Było to robione na konkurs ogranizowany przez Bet-at-home, ale sami wiemy dlaczego nie został on doprowadzony do końca. http://www.youtube.com/watch?v=xuaumrjH_UY (wiem, że początek trochę zniechęca, ale oglądnijcie do końca )Zapraszam do zabawy
Ostatnio edytowane przez Billy : 03.05.2010 o godz. 14:30.
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|

|
||||||
|
|