|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu? | |||
| Tak |
|
433 | 41,88% |
| Nie |
|
250 | 24,18% |
| Pożyjemy, zobaczymy |
|
351 | 33,95% |
| Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieje że nie będzie żadnego protestu kibiców wisły bo to już by było na prawde żałosne.. o wszystko płaczą :o zastanawia mnie co mają do pana łaciaka? jedynie moga mieć tylko albo aż o to że wystawia pawełka, ale czy to jest powód żeby wywieszać prześcieradła.
Ja jestem za Panem Kasperczakiem wydaje mi się że drużynie potrzebna była zmiana, a obecny trener ustawi wisłe grającą dawny piękny futbol. Tylko mam nadzieje że nie ocenią go po jutrzejszym meczu z lechią, bo to by był juz obłęd. Moim zdaniem skład powinien wyglądać następująco ------------------------Juszczyk------------------- Alvarez------- Głowacki------- Marcelo-------- Piotr Brożek -----------------------Sobolewski------------------------------- ---------------Issa Ba------------------------------------------- Małecki------------------ Boguski------------------------- Kirm --------------------Brożek Paweł------------------------------ Boguski jako ofensywny pomocnik. a kirm z małecki jako wysunięci skrzydłowi. Diaz jedynie lewa obrona, jeśli wejdzie, i kirm z małeckim na zmiana prawa z lewą ponieważ małecki ma dobre zejście do środka, a kirm dobre obie nogi. I najlepiej ogrywać w pucharach kurto i mączyńskiego i w meczach w których wisła ma pewny wynik.
Ostatnio edytowane przez ross123 : 16.03.2010 o godz. 15:38.
|
|
|

|
||||||
|
|