Maciejo napisał(a):

|
a posiada ktoś z Was konsolę Nintendo Wii? bo zamierzam się temu bliżej przyglądnąć? są jakieś wersje? tak jak w Xboxie czy coś? jak wyglądają gry poza tymi Wii Sports itd?
|
ja powiem tak mam wii od 2 lat jest ok mam białe bo czarnego to nawet w planach nie było co do gier to ja przynajmniej uważam że zajawka jest przednia , szczególnie jak się lekko wstawisz

można mieć tyle radochy z grania na niej że szok , grafa jest niezbyt wesoła no ale ja do grafiki i jakiś wypas gier używam Xkloca , w większości na wii gram w gry sportowe i mario karat , mam jeszcze medal of honor ale sterowanie jest wg mnie dość trudne nie umiem się go nauczyć bo może jestem za nerwowy , konsolka jest ogólnie rodzinna więc może na niej grać każdy od malucha po osoby starsze i każdy kto próbował miał przy tym dobry ubaw więc ja polecam ale nie radzę się zachwycać grafika i osiągami bo ta konsola do tego nie służy no to chyba tyle na temat tej konsolki pozdro
a i przypomniałem sobie jedno co jest częstym wyborem z tego względu , konsolkę można przerobić chipem , na allegro dużo aukcji temu poświęcone i ściągać gry z neta chociaż ja tego nie popieram bo jak kogoś nie stać to niech lepiej nie kupuje jak ma kraść takie moje zdanie (bez napinki proszę !)
ps jak coś chciałbyś więcej wiedzieć pisz albo tu w temacie albo prv na pewno odp
stawski napisał(a):

No, wersje są... biała albo czarna 
z innych gier, próbowałem tylko Mario kart i Medal of Honour. Fun jest przedni, ale nie wiem czy się nie znudzi za jakiś czas. i do sterowania w moh'u przyzwyczajałem się chyba przez pół godziny. Wg. mnie generalnie fajna zabawka, jeśli masz dzieci - pobawisz się i sam i z nimi. Jak dla Gracza, to sprzęt nie bardzo. Owszem jest kilka hardcoreowych tytułów, ale to jednak raczej imprezowa maszynka. Może ktoś ma inne zdanie, albo lepiej się orientuje.
|
Stawski co masz na myśli mówiąc hardcorowych ? może będę miał okazje je przetestować to opiszę wrażenia