|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
jak dla mnie to irytujące jest .. zachowanie Pawła Brożka. Drze sie na każdego [szczególnie na Małego- w 98%], a sam je*ie nie raz nie dwa sytuacje. Rozumiem, że wolałby grac z Boguskim, ale skoro ten jest kontuzjowany, to jego cholernym zadaniem jest zgrać sie z Patrykiem. Skoro nie udało mu się przejść do Fulham to niech sie kurde weźmie i zbierze do roboty w Wiśle.
Jeżeli Wisła Kraków, to dla niego już nie jest tak wiele, to ja [przepraszam bardzo] mam go gdzies. Dopóki sam nie będzie wykorzystywał ok 90% swoich okazji, to niech się nie ma cały czas pretensji do innych i niech przestanie "rzucać" cały czas fochami... Tyle ode mnie po pierwszej połowie. Bo to mi się tak najbardziej w oczy rzuciło. Mimo wszystko pamiętajmy też, że nasi wygrywają do przerwy 1:0 i z tego sie musimy wspólnie cieszyć! ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|

|
||||||
|
|