The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2009, 18:45. Wspólpraca Wisły z EA Sports
Ciekami mnie na czym ma polegać taka współpraca. Wątek otwieram żeby wszyscy poinformowani mogli sie podzielić swoimi informacjami, a potem żeby komentować eventy które podobno mają toważyszyć premierze fify 10. Dlatego proszę moderatorów o nie kasowanie tego tematu, przynajmniej do premiery tej gry. po cichu liczę na odpowiedź kogoś powiązanego z EA Polska

Na stronie oficjalnej Wisły kraków pojawił się dziś artykuł traktujacy o szeroko zakrojonej wspólnej akcji marketingowej naszego klubu i najnowszej odsłony gry piłkarskiej "elektroników" FIFA 10. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_real_madryt/
Artykułowi toważyszy galeria zdjęć i filmik. Materiały te skupiają sie jednak na naszych zawodnikach grających w grę niż na zapowiadaniu tego co ma się wydażyć.

Z artykułu można wywniskować że na kampanię będą się składały następujące pozycje

- obecność piłkarzy Wisły na premierze gry w Krakowie
- sparing e-sportowy w FIFA 10 pomiędzy drużynami Wisły i Legii
- konwent FiFA
- I co mnie szczegulnie zainteresowała dystrybucja specjalnej "Wiślackiej" Edycji gry "FIFA 10" dostępnej ponoć jedynie w Wiślackim Świecie.

Dlatego zachęcam do dyskusji i spekulacjio, szczególnie osoby które wiedzą coś o nadchodzących akcjach.

Oto moje pytania :

- kiedy plonowana jest oficjalna premiera gry, z udizałem naszych piłkarzy i w jakim miejscu w krakowie ?
- to samo odnośnie tego sparingu ?
- czy ktoś ma pojęcie o innnych wydażeniach które mają byc częścia tych akcji promocynjnych ?
- na czym bedzie polegała szczegulność Wiślackiej edycji FIFY 10
- Pytanie do REDAKCJI : Czy akcja promocyjna na naszym serwisie jest częścią tej kompanii, i czy wersja gry która mam być do wygrania w tym konkursie ma być zwykła kopią gry, czy Specjalną Wiślacką edycją ?
- czy owe specjalne wydanie gry bedzie dostępne przez oficjalny sklep klubowy, lub ze sklepu WisłaKraków.com ?
- czy jego cena będzie inna niż standardowych sklepowych wydań ? (119zł)

Piszcie i dyskutujcie !!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów