|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ciekami mnie na czym ma polegać taka współpraca. Wątek otwieram żeby wszyscy poinformowani mogli sie podzielić swoimi informacjami, a potem żeby komentować eventy które podobno mają toważyszyć premierze fify 10. Dlatego proszę moderatorów o nie kasowanie tego tematu, przynajmniej do premiery tej gry. po cichu liczę na odpowiedź kogoś powiązanego z EA Polska
Na stronie oficjalnej Wisły kraków pojawił się dziś artykuł traktujacy o szeroko zakrojonej wspólnej akcji marketingowej naszego klubu i najnowszej odsłony gry piłkarskiej "elektroników" FIFA 10. http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_real_madryt/ Artykułowi toważyszy galeria zdjęć i filmik. Materiały te skupiają sie jednak na naszych zawodnikach grających w grę niż na zapowiadaniu tego co ma się wydażyć. Z artykułu można wywniskować że na kampanię będą się składały następujące pozycje - obecność piłkarzy Wisły na premierze gry w Krakowie - sparing e-sportowy w FIFA 10 pomiędzy drużynami Wisły i Legii - konwent FiFA - I co mnie szczegulnie zainteresowała dystrybucja specjalnej "Wiślackiej" Edycji gry "FIFA 10" dostępnej ponoć jedynie w Wiślackim Świecie. Dlatego zachęcam do dyskusji i spekulacjio, szczególnie osoby które wiedzą coś o nadchodzących akcjach. Oto moje pytania : - kiedy plonowana jest oficjalna premiera gry, z udizałem naszych piłkarzy i w jakim miejscu w krakowie ? - to samo odnośnie tego sparingu ? - czy ktoś ma pojęcie o innnych wydażeniach które mają byc częścia tych akcji promocynjnych ? - na czym bedzie polegała szczegulność Wiślackiej edycji FIFY 10 - Pytanie do REDAKCJI : Czy akcja promocyjna na naszym serwisie jest częścią tej kompanii, i czy wersja gry która mam być do wygrania w tym konkursie ma być zwykła kopią gry, czy Specjalną Wiślacką edycją ? - czy owe specjalne wydanie gry bedzie dostępne przez oficjalny sklep klubowy, lub ze sklepu WisłaKraków.com ? - czy jego cena będzie inna niż standardowych sklepowych wydań ? (119zł) Piszcie i dyskutujcie !! |
|
|

|
||||||
|
|