|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
* V6 24v 2.9 benz ;-) * 207koni * progresywne wspomaganie kierownicy (servotronic) * regulacja kierownicy w dwóch płaszczyznach * ABS * kontrola trakcji * 4 x elektryczne szyby * przednie fotele regulowane elektrycznie we wszystkich płaszczyznach, pompowane i podgrzewane * pamięć trzech ustawień foteli i lusterek * przednia szyba grzana * tylna szyba grzana * lusterka i spryskiwacze szyby grzane * lusterka regulowane elektrycznie * spryskiwacze reflektorów * lampki wewnętrzne na nogi kierowcy i pasażerów * lampki w drzwiach białe i czerwone * komputer pokładowy * komputerek od otwartych drzwi i ujemnych temperatur * czujnik: niskiego poziomu płynu chłodzącego, płynu od spryskiwaczy, płynu hamulcowego * lusterko wew. samościemniające * klimatronik dwu strefowy * parctronik * skóra * automat * tempomat * 2x airbag + 2x napinacze pirotechniczne * spryskiwacze reflektorów I takie opcje można wyjąć za 4 -8 kloców pln, albo z Reichu za 500ojro. Czego chcieć więcej ;-) Przy okazji przestroga co do używanych mondziaków TDCi z poprzednich stron tego tematu - łukiem szerokim omijajcie. Silnik elastyczny 130konny, pali to owszem 4.5-6.5/100, ale coś za coś. Jeździł jeździł 4lata, a po powrocie z majowej Lechii poszła pompa wspomagania i wody. Chwile pózniej rozrusznik. Przebieg 109kilo. Wtryski robiłem po 80tys. W kolejnym tygodniu pękła głowica, którą spece od diesla robią od początku lipca...ciekawe czy zdążą na kolejną Lechie (może czytacie to pozdrawiam). W poprzednim scorpio z 1991 w benzynie 2lata nie robiłem nic. Potem miałem 8letnie mondeo w benzynie, 4lata nie robiłem nic. TDCi 2004 2.0 jak wyżej. Kupiłem znowu scorpio i już nikt nigdy_nie_mów_nigdy mnie nie namówi na fordowskiego diesla. Chyba, że nowe, jedziesz 3lata, robisz na gwarancji i masz w nosie, ale za te ceny to już są fajne accordy, których do forda raczej w żaden sposób porównac sie nie da ;-)
Ostatnio edytowane przez andalemono : 19.08.2009 o godz. 23:41.
|
|
|

|
||||||
|
|