|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Levadia wpadła na tytana europejskiej piłki Trener Levadii: mam gdzieś takie losowania, idę chlać przez 3 tygodnie, wyciągnijcie mnie na mecz z rynsztoka Piłkarze Levadii: O k..., to już wolelibyśmy Real Madryt Nikita Andrejew: ja się nie załapałem do Legii, a Legia to małe g... przy Wiśle Bramkarz Levadii: Pawełek to mój idol, jest lepszy od Buffona Premier Estonii: wylosowanie Wisły to jak wybuch elektrowni w Czarnobylu, a my nie mamy szans na ucieczkę Skauci Levadii: w Wiśle jest Brazylijski mistrz świata U-17 i nie łapie się na razie na testach! Dyrektor sportowy Levadii: golę się na łyso (wszędzie) Wieści z Wimbledonu: Levadia wpadła na Wisłę Prezes Levadii: o k^*#^@#, ja ^&^@^&*$@, ch&*#&@ by to trafił, ja chcę do mamy Członek zarządu: zmoczyłem się ze strachu, gdy usłyszałem, że trafimy na Wisłę Kibic Levadii: Sobol to kozak, kibicuję mu od dziecka |
|
|

|
||||||
|
|