The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.05.2009, 08:27
banasik napisał(a):Wyświetl post
Tak zmieniłem, po prostu się zapędziłem i zauważyłęm, że kolega pytał mnie o jednego zwycięzce LM

Zauważyłem, że wszyscy twierdzą, że Barcleona w moim odczuciu jest słaba jak barszcz, nie, oni na swój sposób są dobzi, dostosowali się w perfekcyjnym czasie da zmiany filozofii futbolu z mocnej siłowej gry na balet i popierdółkę.

Taki Messi odejdzie, gdy tylko Manchester City wlączy się do walki o mistrza. On już w poprzednim oknie mówił, że pieniądze go nie interesują, ale Anglia go kusi. No i szejkowie to wykorzystają. Kontrakt ma bodajże do 2013, więc MC musi się pospieszyć, żeby nie został on w Barcelonie do końca życia

Podobnie będzie z Iniestą, Toure, Busquetsem, Keitą czy Alvesem - Kasa, misiu, kasa.

swoją drogą, myślałem, że kiedy nie bede odpisywal to wkoncu zamkniecie temat dyskusji ze mna ogolnie o futbolu, a tu dupa - cały czas napływają szydercze posty bez sensu....
pierniczysz jak potłuczony. Dobra jedno pytanie- wg Ciebie Dream Team Johana Cruyffa czy 'galacticos' Realu grali siłową, mocną piłkę? Hahaha sorry, ale co Ty ćpasz? Anglicy od zawsze grali siłową piłkę, tak samo jak Niemcy, ale nie zespoły Hiszpańskie. Więc skończ gadać głupoty, no chyba, że nie pamiętasz jaką piłkę grał galaktyczny Real. Bo o meczach dream teamu Barcy już nie wspomnę.

Co do Messiego- proszę o newsa o jego wypowiedz na temat kasy. Ja Ci podam linki w których twierdzi, że kocha Barcę i nie odejdzie z niej. To samo Iniesta i Xavi, oni się utożsamiają z tym klubem. Więc skończ pisać te frustracje. Wiem, że boli Cie forma Realu i musisz się wyżyć. A mnie to nawet cieszy, jak fan Realu cierpi z tego powodu. Barca na tronie Barca w potrójnej koronie! Boli i ma boleć. VeB!
Szkoda, że fan Realu się tak ciśnie , a kibice MU mieli odwagę pogratulować i przyznać, kto był lepszy i dla nich podziękowania.

nie zauważyłeś, że prawie całe forum z Ciebie leje?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów