The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że Ludovic Obraniak powinien zostać Polakiem ?
Tak 254 76,28%
Nie 79 23,72%
Głosujących: 333. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2009, 16:36
martinius028 napisał(a):Wyświetl post
.Nigdy nie byłem za tym żeby Roger u nas grał bo nie widze że by był lepszy od Polaków których mamy na te pozycje .A kogo mamy na lewej pomocy JK który rożne bije tak że żal na niego patrzeć
Stary, Reprezentacja to nie klub piłkarski...to coś więcej niż gra dla sukcesu sportowego. Wole przegrywać wszystko, ale z ludzmi czującymi że reprezentują Polske, niż zdobyć MŚ piłkarzami z importu...

Nie znam tego Obraniaka...nie wiem co nim kieruje...dlatego nie będę się wypowiadał czy ma grać czy nie...to nie takie proste...

Na pewno jestem przeciwny takim przypadkom jak Olisadebe czy już na pewno Roger...Olisadebe ma żone Polke, miał oferte gry dla Nigerii, ale wybrał Polske, dlatego jestem go w stanie choć troche zrozumieć...a Roger W Brazylii na pewno nie zagra...to się chce wylansować w reprezentacj Polski...a to nie jest okno wystawowe...jak wchodził na boisko na Euro to mi się słabo robiło...i mi było wstyd...

Chciałbym aby Polska wygrywala, ale z honorem i dumą narodową...a nie jakimiś fortelami.
A inni niech grają obcokrajowcami...mnie to nie obchodzi co robią inne kraje...

obecnie jednak widze że mamy wielu "kibiców" dla których sukces jest najważniejszy...a myślałem że tacy występują tylko w Wielkopolsce
Ostatnio edytowane przez Proud : 06.02.2009 o godz. 16:41.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów