|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy zalezy Ci na powrocie koszykarzy Wisly Krakow do ekstraklasy? | |||
| Tak, popieram apel kibicow o poprawe sytuacji koszykarzy TS Wisly Krakow |
|
196 | 92,45% |
| Nie interesuje mnie dzialalnosc sekcji koszykowki TS Wisla Krakow |
|
16 | 7,55% |
| Głosujących: 212. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja tez się zgodze ze stwierdzeniem, że jak na razie nie mamy warunków do gry na najwyższym szczeblu.
Ja swoją przygode z Wisłą zaczynałam właśnie od meczy koszykarzy i faktycznie atmosfera była bardzo fajna. Pamiętam jak gralismy ze Śląskiem o 5 miejsce chyba, to przyjechało sporo fanów z Wrocławia i razem wspólnie dopingowaliśmy. Hmmm... 4 zawodników? Nie. Myśle, że to jest za mało. Niestety patrząc na wyniki i obecną gre koszykarzy o optymizm trudno. Uważam, że powinniśmy najpierw zacząć chodzić na mecze w II lidze i pokazać działaczom, że męska koszykówka leży nam na sercu. I jak już bedziemy 'Bogami Trybun' męskiego kosza to wtedy można zacząć myśleć o petycjach. Jak na razie to za wczesnie na to. Oczywiście moim zdaniem. Mamy rzucać pomysłami... hmmm... na razie zacznijmy chodzić na mecze, a potem się zobaczy ![]() PS. Mujo Tuljković<3 ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|

|
||||||
|
|