|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jako, że nie ma takiego tematu to zakładam, niech sobie będzie i pewnie od czasu do czasu parę postów ktoś napisze. A ciekawych walk, także z udziałem polskich pięściarzy nie brakuje.
Jedyny temat o boksie na forum to "Andrzej Gołota powraca na ring?" A przecież nie samym Andrew boks żyje ![]()
I coś ode mnie: Według programu transmisja także na otwartym Polsacie: 01:00 Studio gali boksu zawodowego 02:00-05:00 Cunningham vs Adamek (Gala boksu w Newark w New Jersey) walka w wadze junior ciężkiej o tytuł mistrza świata federacji IBF. W Newark odbędzie się jeszcze jeden 12-rundowy pojedynek mistrzowski. O tytuł IBF w wadze koguciej rywalizować będą Joseph Agbeko z Ghany i pretendent William Gonzalez z Nikaragui. Mam nadzieję, że warto będzie zarwać nockę, żeby zobaczyć Adamka, pojedynek może być ciekawy, zresztą dość długo już na niego czekamy (chyba od stycznia). Tytuł IBF mało prestiżowy, daj Boże, że przynajmniej będzie boksowanie na światowym poziomie ![]() ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|