The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
donPedro23
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.12.2008, 11:35. Boks na świecie
Jako, że nie ma takiego tematu to zakładam, niech sobie będzie i pewnie od czasu do czasu parę postów ktoś napisze. A ciekawych walk, także z udziałem polskich pięściarzy nie brakuje.

Jedyny temat o boksie na forum to "Andrzej Gołota powraca na ring?" A przecież nie samym Andrew boks żyje

Zarko 42 napisał(a):Wyświetl post
To jedyny temat o boksie jaki znalazłem więc napisze tu, dziś walka Tomasz Adamek - Steve USS Cunningham o 1 w nocy, transmisja na Polsacie Sport, jakieś prognozy co do wyniku walki ? Ja myślę, że Adamek przez KO
(to właśnie z tematu o Gołocie)

I coś ode mnie:
Według programu transmisja także na otwartym Polsacie:

01:00 Studio gali boksu zawodowego

02:00-05:00 Cunningham vs Adamek (Gala boksu w Newark w New Jersey) walka w wadze junior ciężkiej o tytuł mistrza świata federacji IBF.

W Newark odbędzie się jeszcze jeden 12-rundowy pojedynek mistrzowski. O tytuł IBF w wadze koguciej rywalizować będą Joseph Agbeko z Ghany i pretendent William Gonzalez z Nikaragui.

Mam nadzieję, że warto będzie zarwać nockę, żeby zobaczyć Adamka, pojedynek może być ciekawy, zresztą dość długo już na niego czekamy (chyba od stycznia). Tytuł IBF mało prestiżowy, daj Boże, że przynajmniej będzie boksowanie na światowym poziomie
WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów