|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Sedzia dal ciala, ale zwalac wszystko na arbitra to juz przesada. Przypominam ze bylo 2:0 gdy Wisla grala w 11. Ciekawe ze dopiero po 2 czerwonych zaczeli mocniej cisnac i remis bylby sprawiedliwym wynikiem.
Co do kartek - Nie wiem co Baszczynski powiedzial, ale pragne nadmienic ze dyskusja z arbitrem nawet gdy ten sie pomyli konczy sie kartka. Wielu z Was mowi " ja to bym mu jeszcze przyp***" - podejscie conajmniej chore. Na zachodzie za pyskowki sa kartki, za mocne teksty, kartki,kary finansowe, odsuniecie od kilku spotkan. Za rekoczyny sa jeszcze wieksze kary. Pilkarzami to wy byscie nie zostali. Kazdy wie ze pilka nozna wzbudza emocje i ze czasamit rudno sie powstrzymac ale pan Sobolewski ma z tym wiekszy problem niz wiekszosc polskiej ligi. Gdyby kazdemu puszczaly nerwy jak Sobolowi to prawdopodobnie by trzeba bylo zwiekszych liosc zawodnikow dopuszczonych do gry w lidze. Inni potrafia sie opanowac wiec mozna, pytanie tylko czy sie chce i czy potrafi sie czlowiek uczyc na wlasnych bledach. Reasumujac : Sedzia dal ciala, ale to nie zmienia faktu ze pilkarze nie przylozyli sie do meczu a mecz sam sie nie wygra, to juz nie te czasy. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|

|
||||||
|
|