|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
W końcu nasz środek pomocy zagrał tak jak należy, nie było Cantoro i nie było bezsensownego przetrzymywania piłki
szybkie podania gra z pierwszej piłki. Cieszę się, że w końcu na ławce usiadł Łobodziński a szansę dostał Mały bo jak dla mnie to ją wykorzystał i może na dłużej zadomowi w wyjściowej 11. Trochę mnie zdziwiło,że na ławce usiadł Baszczu i Głowa ale jakoś nie widziałem tych braków na boisku bo Marcelo i Singlar ogólnie dobrze zagrali. Będę pewnie kolejnym ale i nie ostatnim , który nie rozumie po co na boisku pojawia się Tomasz ,,Plastik'' Dawidowski , tak jak już wspomniano lepiej żeby pojawiali się zawodnicy z ME a nie jakiś leśny dziadek...Pierwszą połowę zagraliśmy dobrze a druga to już taka kopanina byle do ostatniego gwizdka, Ruch coś tam próbował ale jak to Ruch na wyjazdach nie pokazał nic. ![]() EDIT: Cieszę się ,że Łobo usiadł na ławce bo to mam nadzieje wzmocni w jakimś stopniu rywalizację na skrzydłach, Wojtek może w końcu weźmie się za siebie i pokaże na co go stać !! Warto zwrócić uwagę, że dobry mecz zagrał też Tomas Jirsak to po jego zagraniach zdobywaliśmy wczoraj bramki. Co do Niedzielana to widać ,że nie za bardzo rozumie się z Brożkiem , choć jeszcze parę meczy i powinno być dobrze ( jeżeli wcześniej klub nie zrezygnuje z jego usług) ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 03.11.2008 o godz. 10:19.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
|
|