|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Oglądnąłem właśnie skrót i gdyby Boguski dostał za to czerwień w trakcie meczu nie mógł by mieć pretensji. Wydaje się że rzeczywiście bez piłki kopnął przeciwnika w piszczel. Nawet jestem w stanie się zgodzić by takie zagrania były wyłapywane i karane poza boiskiem.
Ale że ( jak wcześniej pisałem ) chłopaka każą bez możliwości odwołania, nie wzywając go, nie informując klubu i samego zainteresowanego iż będzie jego sprawa rozpatrywana to przegięcie pyty. Nakaz natychmiastowego wykonania kary na 3 dni przed szlagierem z Legią. Smród i kropka. Co to za koleś był gościem C+, Słupik? Wciska kit przed kamerami że Zieńczuk sobie piłkę wypuścił i wiedząc że do niej nie dojdzie ( na całe 2 m !!!! ) się kładzie zanim dostanie kosę. Hola. Jak można tak łgać przed kamerami i cieszyć mordę. Ten fragment z całego skrótu zszokował mnie najbardziej. Generalnie o kant dupy rozbić takich ekspertów i ich rzetelność. ![]()
Ave
Wisła |
|
|

|
||||||
|
|