WildDog napisał(a):

Mozesz juz zamknac jape!.....Niestety, ale bardzo mnie przekonuje ksywka, ktora cie Krolewski ochrzcil. Jestes totalna 3.14zda i tyl w temacie.
Szukasz jakiegos ostatniego punktu zaczepienia, aby uderzyc w Jara!......Wszystko zaczyna przemawiac przeciw tobie! Od ponad trzech lat, jak sledze forum, non stop walisz w prezesa........
Rozumiem krytytke, ale nawet glupota ma swoje nieprzekraczalne granice!
Podzielam jego (Krolewskiego) zdanie (najwieksi oponenci wymiekaja, a ty dalej swoje) jestes P.I.ZDA!!!
Musisz miec jakies niemile doswiadczenia z przeszlosci, aby trenera, ktory osiagnal najwiekszy sukces od ponad 15 lat, nazwac alfonsem! Nie wiem kto byl twoim; tusk czy nawrocki....ale cos widze w branzy oblatany jestes!
|
Chłopie nie muszę nic szukać, bo sam Zaskroniec mi dostarcza materiałów na siebie

Co do reszty to nawet nie ma sensu się odnosić bo jesteś tak samo zaczadzony jak Drozd czy pepe72.
Wy idioci zaraz będziecie Zaskrońca całować po stopach bo łaskawie zrobi awans, który był zasranym obowiązkiem. Właśnie przez takich głupków ten klub nieustannie się pogrąża.