The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Tantal
Senior Member

Od: 09.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2025, 17:32
Ok, bo zrozumiałem Cię że chcesz wysokiego napastnika do pierwszego składu - a za takich płaci się zaporowe stawki. Na zmiennika stać nas rzeczywiście i byłoby to bardzo dobre uzupełnienie składu - choć nie widzi mi się, że aż tak kluczowe. A z trzeciej strony... parokrotnie brakowało nam raptem kilku punktów do awansu czy baraży i wynik jednego meczu mógł zmienić naszą sytuację.

Co do bardziej precyzyjnej gry - tu się nie zgadzam, że zawodnicy na takim poziomie są poza naszym zasięgiem. Po prostu niewielu takich mieliśmy w składzie. Jak na nasz budżet (40mln zł) to spokojnie powinniśmy mieć przynajmniej jednego zawodnika potrafiącego zagrać prostopadłą piłkę. Być może nawet już takiego mamy, tj. oczywiście Poletanovcia. To przede wszystkim pod jego kątem pisałem, że te kilka meczów da nam odpowiedź. Albo się okaże, że jednak mogliśmy pozyskać gościa co umie dograć piłkę z rożnego, przyspieszyć akcję i zagrać w tempo, albo będziesz miał rację i nawet Marko nie wyciągnie nas za uszy, a na szybszą grę stać nas będzie tylko jak przypadkowo otworzymy wynik jak z Ruchem i przeciwnik nie będzie mógł murować.

Jestem ostrożnym optymistą, mam nadzieję na jakieś 11-12 punktów w tych meczach... no, ale to tylko zgadywanki. Najpierw musi wrócić Poletanovic, grać choć porównywalnie do meczu z Ruchem, a reszta zespołu zacząć korzystać z jego podań.
Radosław Sobolewski "Odmieniło ten mecz wejście na boisko Rafała Boguskiego, który tak naprawdę sam przesądził o losach tego spotkania. Rafał zasługuje na niesamowity szacunek i takim szacunkiem powinien być otaczany"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów