|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Rozumiem, że skoro raz Baena kopnął celnie do Kissa w meczu z Cercle to argument ostateczny, że ma lepiej ułożoną stopę i potrafi dośrodkować? Równie dobrze ja mogę to odwrócić i napisać, że Sukiennicki ma lepiej ułożoną stopę od Baeny, bo trafił celnie w meczu z Ruchem i zdobył gola, co znaczy że potrafi uderzyć z dystansu Żeby była jasność, bo zaraz jakiś zjeb pokroju Markusa się na mnie rzuci - Baena > Sukiennicki jeśli chodzi o całokształt i przydatność dla drużyny. Tak się właśnie tworzą mity w tej polskiej gównolidze. Ktoś raz kopnie prosto i celnie piłkę i od razu staje się ekspertem w danym zagraniu. Tak jak np. Sadlok czy Borysiuk i ich mityczne uderzenia z dystansu. Tak samo było kiedyś z Plewką bo raczył trafić w meczu z Zabrze w poprzeczkę z 18m. I to samo dotyczy wonderkidów wchodzących do drużyny. Automatycznie po debiucie stają się wielkimi talentami
Ostatnio edytowane przez Jagul : 06.09.2024 o godz. 08:35.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|

|
||||||
|
|