|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak dla mnie to powinniśmy iść po Papszuna. Nie trawię typa, ale to jedyne sensowne wyjście.
Co nam da wymiana Sobola na byle kogo? Od wielu lat jakieś półśrodki i przepalanie kasy na marnych kopaczy, gdy cały czas w szatni brakuje prawdziwego dowódcy. To byłby też jasny sygnał, że ktoś tam w klubie jednak myśli, oraz sygnał dla leserów, że ich czas dobiega końca. Nie wiem niestety co można by zrobić, żeby go przekonać do wdepnięcia w nasze łąjno. Może .....i, wóda i koks? Może jakaś ambicja typu nikt nie daje rady od 10 lat w tym Krakowie, ja wam barany pokażę jak się to robi. CHoć z drugiej strony chłop odpuścił walkę o LM, uj wie co tam ma w głowie. Skoro negocjowaliśmy podwyżkę dla Fernandeza, daliśmy (ponoć) ofertę Góralskiemu (wtf?), zeszliśmy z kilku wysokich kontraktów to dajmy tą kasę ogarniętemu trenerowi. To dużo lepsza opcja niż kolejne z d.upy wzięte wzmocnienia z hiszpańskich czy polskich pastwisk. A no i Jarek się nie wpi.erdala. Żadnych boomboxów w szatni, przybijania żółwików z kopaczami i dyskusji z nołnejmami na tt. Prezes ma być w gabinecie i po cichu robić swoje. To raczej wszystko sajensfikszyn, ale nie widzę innej opcji. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|

|
||||||
|
|