|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Futbol obnażony, jest taka książka
Po dzisiejszym meczu można napisać Sobolewski obnażony A konkretnie(po raz kolejny) jego warsztat trenerski Jednowymiarowy, bez pomysłu, odwagi , przywiązany tylko do jednego ustawienia, nieznoszacy elastyczności Oczywiście zaraz usłyszymy/przeczytamy jak to kontrolowaliśmy mecz, dobrze zaczęlismy-wszystko było pięknie tylko ta nieskuteczność Otóż gówno prawda Klepiemy piłeczkę bo głęboko ustawiony przeciwnik na to pozwala Multum stałych fragmentów po których nie tworzymy kompletnie żadnego zagrożenia Brak odwagi, cały czas przynajmniej 4 zawodników za linią piłki Jedyne akcje to indywidualne zrywy zawodników Nie strzelamy w ogóle z dystansu, chociażby po to żeby wyciągnąć linię obrony wyżej Wrzucamy góra na 1-2 dwóch zawodników będących w polu karnym przeciwko 7 zawodnikom drużyny przeciwnej Środek pola to osobny temat Basha z Duda to właściwie identyczni zawodnicy Nie strzelają z dystansu, nie wbiegają w pole karne, jedyne nadzieja że do zdrowia wraca Sapala ale za kogo ma wejść,za Bashe? Basha jest jednym z dwóch najlepszych zawodników obok Vilara a alternatywnego młodzieżowca za Dudę nie widać Cały czas atakujemy maksymalnie 5 piłkarzami przeciwko głęboko broniącej się drużynie Od 60 minuty się prosiło o dodanie Sobczaka do Rodado, kosztem niewidocznego Goku albo Alfaro (i wtedy Goku na skrzydlo) Długo tak można wymieniać, każdy to widzi poza Prezesem Naprawdę wielki szacunek do Sobola za to jak był piłkarzem i jest człowiekiem ale na trenera to się nadaje co najwyżej do rezerw ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|

|
||||||
|
|