wolfy napisał(a):

Oj, manipulujesz i to bardzo. Tachi i Mula to zawodnicy pierwszego składu górujący piłkarsko nad Dudą i Młyńskim których zastąpili. Basha też by pewnie grał zamiast Tachiego gdyby tylko był zdrowy.
Dobrze wiesz że chodzi o wpuszczenie Dudy i Młyńskiego którzy są daremni i każde ich wejście osłabia naszą grę. Zwłaszcza ten drugi ma serię czterech tragicznych wejść z ławki, a Sobolewski z uporem maniaka co mecz wpuszcza ich na ostatnie dwadzieścia minut.
Zero myślenia przez Sobolewskiego o tym kogo kiedy wpuścić. Zero elastyczności taktycznej. Pomysł z Żyro i Ondraszkiem OK - ale na ostatnie 5 minut i po zastąpieniu Muli sabotażystą Młyńskim? Gdzie tu sens i logika? Wysoki Żyro może wejść na 20 minut z Odrą ale z Puszczą kiedy pałujemy w pole karne już nie?
@Manhunt. - tak jak napisałem wcześniej: puknij się w głowę, bo próbując być fajny bronisz patologii. Na szczeblu centralnym nie ma miejsca na coś takiego.
A potem wielkie zdziwienie że w pierwszej lidze nie ma pieniędzy i sponsorów, jak decydenci sami ośmieszają swój produkt pozwalając na taki syf. Albo próbujemy iść do przodu i doskakiwać cywilizacyjnie do lepszych lig, albo organizujemy zawody piłki gnojowej. Od razu widać że Puszcza to jakaś czwarta liga pod względem infrastruktury i mentalności, kto im pozwolił grać tak wysoko?!
Załóżmy że jestem zwykłym kibicem, zapłaciłem 10 zł żeby zobaczyć sobie co ta "hiszpańska" Wisła tak gra i jeszcze mecz stulecie Niecieczy - zaciekawiło mnie. A tutaj taki strzał mokrą ścierą w ryj.
Wykupię potem dostęp do jakiegokolwiek meczu? Jaką opinię wystawię pierwszej lidze?
Ale najważniejsze że wsioki w Niecieczy mieli swoje święto i sędzia im go nie popsuł nie dopuszczając boiska do gry. Brawo.
|
w Niepołomicach
poza tym zgoda
w dodatku (o zgrozo!) oni mają jeszcze realne szanse w ekstraklasie zagościć...