The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2022, 12:35
Cytat:
Tyle minęło a Wy dalej przejęcie się Hyballa?
To nie chodzi o to. Jeśli mamy pomyśleć nad przyczynami spadku i obecnej sytuacji to właśnie grzebiąc w przeszłości i porównując trenerów, różne sytuacje itp jesteśmy w stanie wyciągać wnioski. Wnioski, których po spadku nie wyciągnięto do dzisiaj. Np cały czas jedziemy na patencie trenera ratownika, lub słabego trenera bo nas nie stać na normalnego, na ściąganiu piłkarzy już nawet nie na cały sezon, ale co okienko, piłkarzy, którzy mają nas uratować przed spadkiem/obecnie pozwolić awansować. Wiadomo, że prowadzi to do przepalania pieniędzy. Nie ma rozwoju i pracowania nad obecnym materiałem. Jest wymiana na szybko, czyli generalnie ściąganie szrotu, który ma zastąpić szrot.

Hyballa do końca normalny nie jest ale właśnie taki typ człowieka był idealny dla Wisły. I to już nie raz mówiłem. Gościu, który stał w opozycji do tego towarzystwa wzajemnej adoracji z gabinetów, i w sumie plus był taki, że sam w tych gabinetach nie miał pracy, tylko na boisku = w gabinetach nie mieszał i afer nie robił, a mógł sam towarzystwo piłkarskie ogarnąć.

Był to jedyny trener, który miał jaja, umiał powiedzieć, że coś jest źle i personalnie wskazać na kogoś. Wszyscy inni to za miękkie faje dla Wisły, którą toczą problemy. Wszyscy trenerzy przed, czy po nim, grzecznie siedzili i głaskali kopaczy i zarząd oraz sztab szkoleniowy po fiutkach, wszak przecież wszystko jest idealnie, rozwijamy się, ciężko trenujemy pracę każdy wykonuje idealnie, tylko wyników nie ma.

I jeśli mamy iść do przodu, to tylko wtedy gdy zrozumiemy przyczynę porażki, odkręcimy to, zobaczymy gdzie był błąd i nigdy już go nie popełnimy. Hyballa był papierkiem lakmusowym dl Wisły i zarządu. Pokazał zero jedynkowo gdzie leżą problemy, a jego zwolnienie i szopka jedynie to potwierdziły.

Nikt nigdy się z tym nie rozliczył i efekt jest taki jaki jest.

Nawet jak weźmiesz moje słowa na tapetę "towarzystwo wzajemnej adoracji, wykonujemy pracę świetnie", to idealnie pasuje to pod obraz Brzęczka, Dawida itd Oni wszyscy byli i są najlepsi, każdy pracuje na 100% tylko spadek się zdarzył. Gula to z kolei miękka fajka, która była i nie ma, o nim nikt nie będzie za chwilę pamiętał itd itd

Olewając temat Hyballi nie jesteśmy w stanie zdiagnozować problemów.

Przed nami kolejna runda i o zgrozo odpowiedź na pytanie czy jesteśmy w stanie awansować, a może odpowiedź na pytanie czy jesteśmy w stanie się utrzymać w I lidze? Albo zająć miejsce około 8-12? I niestety mam przekonanie, że awansu nie będzie i kolejny zaciąg piłkarzy na ostatnią chwilę będzie niewypałem, co w połączeniu z już słabymi finansami i brakiem awansu tylko bardziej nas dorżnie.

I to jest właśnie w dużej części pokłosie wyśmiania i zrobienia debila z Hyballi. Ktoś mówi, gdzie jest Hyballa a gdzie Silva ale można też powiedzieć gdzie jest dzisiaj Hyballa a gdzie Kuba i Kmiecik z Wisłą? Bo odnoszę wrażenie, że to nasz klub jest w większej dupie niż były trener.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów