The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2022, 10:17
Cytat:
Tak, tak wszystkie siły na Puchar, później i tak w kolejnej rundzie bedzie wpierd.
A tymczasem wymęczeni piłkarze przepierd z Podbeskidziem w sobotę.
Super logika.
I dobrze, jak są ciency i dla nich ten jeden dodatkowy mecz sprawi, że się wypompują na kolejkę ligową to tak musi być. Przegrają z PBB ale dzięki temu zbiorą doświadczenie, może nauczą się grać lepiej dzięki temu dodatkowemu meczowi w PP, zobaczą co to znaczy zapierdalanie co kilka dni jak będą czuli w nogach ten mecz w spotkaniu z PBB, później zagrają może fajny mecz z ekstraklasowcem w kolejnej rundzie PP, czyli w tej biedzie I ligowej, to dla nich by był rarytas zagrać z kimś z ekstraklapy.

I niech nawet przegrają kolejny mecz ligowy ale dzięki temu, że będą trenować, grać, zapierdalać, uczyć się to to zaprocentuje w kolejnych meczach i już wtedy wygrają zamiast 1 to 3 mecze pod rząd.

No ale wiadomo, u nas w Polsce lepiej dmuchać na zimne żeby się kurła na lodowatym nie sparzyć.

Zamiast wdrażać myślenie "co masz zrobić jutro, zrób teraz" to się wpaja im myślenie, nie rób nic bo się zmęczysz, i nie daj Boże jeszcze w meczu I ligi polskiej sobie nie poradzisz.

Po co wychowywać mentalne cioty? Kiedy oni mają mieć ....icę w oczach? Kiedy oni zaczną grać tak jakby grali ostatni mecz w życiu? Bo nie idzie, bo jest 7 meczów bez zwycięstwa to ...., nie umiem grać to chociaż będę biegał, jestem gorszy to w tej ....icy sfauluję, agresywny będę bo nie idzie mi a chcę.

No nie, nic nie ma, zadnych oznak, że ktokolwiek chce, że chce żeby Wisłą była wyżej, że chce indywidualnie dla siebie się rozwijać i jeszcze na dokładkę proszę panom odpuścić PP bo się zmęczą.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów