|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A jednak powinno. Bo jeżeli twierdzisz że powinni nam byli strzelić 3 gole w pierwszej połowie (przypominam - zero celnych strzałów) a mają za cały mecz xG 1.78...
Nie no, jasne, co się będziemy ograniczać, Termalica powinna nam była 10 goli strzelić. Tak będzie większa histeria i pojazd po piłkarzach. Ale im pocisnąłeś! Co prawda za każdym razem albo im zabrakło 30 cm, albo metra, albo centralnie przelobowali trybunę za bramką, no ale pokazali ofensywną piłkę że ja .......ę, ledwo przeżyłem te emocje. Tak jak my nie mogą wygrać meczu od ponad miesiąca, w pierwszej połowie nie potrafili wcelować w bramkę ale genialny mecz rozegrali ![]() Tak bardzo byli groźni że w okolicach 70-tej minuty komentatorzy zaczęli zaklinać rzeczywistość: "Liczymy że jakieś bramki jednak padną". Ja już nie liczyłem. Po co to wszystko? Bo irytuje mnie histeria, przeinaczanie faktów i przeginanie z krytyką. To tak jak wtedy gdy ktoś napisał że Chojniczanka grała pewnie w obronie podczas gdy nieatakowani zgubili piłkę pod własnym polem karnym na rzecz Rodado, a potem regularnie rozdawali nam prezenty z których żadnego nie wykorzystaliśmy. Mecz na 0:0, nie było żadnej genialnej interwencji bramkarza (takiej jak po strzale Cisse z ŁKS-em, kiedy bramkarz palcami sparował na słupek), nie było nawet jakiejś godnej uwagi - jakby Loska wpuścił wolnego Fernandeza (to była chyba ta nasza bramka w Twoim 3:1) to by się skompromitował. Inna rzecz że strzał przeszedł mur tylko dlatego że lebiega z Termaliki się przed nim uchyliła :roll: Zagraliśmy niedokładnie w ataku, Nieciecza też niczym nie zabłysnęła, jedyne co mogło zagrozić bramkarzom to karny z dupy. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
|
|