The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
tas de fleia
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2022, 08:26
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Duda miał tylko przebłyski, ale wszystkie sytuacje zmarnował. Nie ma sensu ciągnąć go za uszy - jeśli Fernandez jest zdrowy powinien grać. Liczą się trzy punkty, nie wątpliwy rozwój kolejnego talentu który nawet nie przedłużył umowy z klubem.
Duda miał swoją szansę kiedy Fernandez leczył kontuzję, nie tyle zawiódł co dał za mało. Chce grać - musi zacząć dawać konkrety w postaci asyst i goli. Wieczne głaskanie i forowanie nic nie daje na dłuższą metę.

Za ofensywnym pomocnikiem raczej dwóch drwali, bo gnoma Dudę mimo jego waleczności raczej zdominują. To jednak pierwsza liga - Balta i Plewka za plecami Fernandeza robiący jedyną rzecz na jakiej się znają.
No nie wiem, Resovia była dramatyczna, ale Duda wg mnie był zdecydowanie najlepszy na placu. To jest jedyny facet który nie boi się wziąć na siebie piłki. Jak dla mnie się obronił i nawet przy Fernandezie wolałbym go widzieć na skrzydle zamiast choćby Młynka.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów