The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2022, 17:57
Greg25 napisał(a):Wyświetl post
No jak miło łaskawco, nie masz nic do Socias, jak wspaniałomyślność, to są ludzie, którzy wykładają bezinteresownie własną kasę na działalność Klubu!!! Nikt Tobie, ani pozostałym nie zabrania się wypowiadać, ba nawet krytykować, ale niech to będzie konstruktywna krytyka, a nie obrzygiwanie Klubu i wszystkiego wokół, a ludzi którzy mają chłodne spojrzenie na sytuację nazywanie klakierami etc. Ja osobiście jestem klakierem, klakierem Klubu Wisła Kraków, razem z jego Zarządem, Zawodnikami i normalnymi kibicami, również tymi, co krytykują! Na pewno nie rzygaczami, którzy podszeptują jakieś teorie spiskowe, kolejni się na nie powołują i zaczyna się totalny hejt wymierzony w nasze wspólne dobro, którym jest Wisła Kraków!
Chłodne spojrzenie? Chyba różowe okulary. Ja też bezinteresownie dawałem na klub i nawet do Socios nie musiałem się zapisywać.Więc co ty .......isz że o pieniądzach to mogą się wypowiadać tylko Socios?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów