|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
To co wyżej.
Gdyby nie pandemia karnetów byłoby dużo więcej sprzedanych, biletów również. Uwierz bądź nie, sam bym takowy posiadał, mimo że nie jeżdżę na mecze. Teraz mnie na takowy nie stać, bo to jest dla mnie dobro luksusowe i filantropia, skoro nie mam możliwości chodzić na stadion. Teraz mam ciężko i nie raz muszę ciąć koszty wydatków domowych i sobie czegoś odmówić ze względu na obecną sytuację. Na pewno nie jestem w tym osamotniony. Jakbyś nie zauważył byłem członkiem Socios i jakoś tak gdy rypła pandemia nagle dziwnym trafem przestałem. To, że było bardzo komfortowo pod względem finansowym zawdzięczamy przede wszystkim świetnemu zarządzaniu pod kątem biznesowym i PRowym. Gdyby nie pandemia i wojna byłoby jeszcze lepiej. Zauważ, że ani Lucjusz ani ja nie próbujemy się zasłaniać pandemią, bo przecież obydwaj widzieliśmy, że budżet był na czołowe lokaty w lidze, a nie spadek. Po prostu gadanie, że pandemia nie miała wpływu na budżet Wisły w tym roku to zwykła manipulacja. Pośrednio miała ogromny. Przejście przez to suchą stopą zawdzięczamy zarówno kibicom jak i właścicielom. Taka prawda, to powinno wybrzmieć. Jedyna rzecz, która kładzie się cieniem na wizerunku trio to sytuacja stricte sportowa w ostatnich 3 latach zakończona katastrofalnym sezonem 2021/2022.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 13.06.2022 o godz. 22:44.
|
|
|

|
||||||
|
|