|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
33 punkty nie dają utrzymania. To jest powszechnie obowiązujący pogląd, nie musisz mi wierzyć, choć ja o 37 twierdzę od zeszłego roku.
Oglądałem mecz z Zagłębiem i ich rozniosło w drugiej połowie. Mają teraz: Warta (d) - gra o utrzymanie Lech (w) - gra o mistrza Legia (d) - nagłe przebudzenie Lechia (w) - tu akurat lekki kryzys Śląsk (d) - nie musi być już utrzymany Wisła Pł (w) - tym może już "wisieć" Sumując, w najbliższych 2 meczach mogą nie zdobyć punktu, zwłaszcza jak będą tak grać jak z Zagłębiem. A potem może być różnie. Zaś co do innych piszących, że już spadliśmy to skoro zakładacie, że Wisła nie wygra meczu do końca sezony to dlaczego ja nie mogę zakładać tego samego w stosunku do innych drużyn. Zwłaszcza, że jak potrafię swoje zdanie uzasadnić, a większość tylko kracze w temacie Wisły. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|

|
||||||
|
|