|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja nie oglądałem i nie zamierzam do końca rundy, anulowałem dziś subskrypcję c+. Od września oglądam mecze Wisły coraz rzadziej, bo nie da się na to patrzeć.
Sadlok raczej nie dostał zadania zwolnienia trenera, tylko gra bardzo słabo od kilku lat. Trener nie potrzebuje, aby zwalniał go Sadlok, bo sam robi niewiele, aby tu zostać. Nie piszcie głupot. Porażki z Jagiellonią się spodziewałem. Choć jeden punkt byłby miłą niespodzianką. Jednocześnie w Polsce takie miłe niespodzianki zespołom słabym a zdyscyplinowanym się zdarzają. Nam, poza Legią, którą leją wszyscy, w tym sezonie chyba się nie zdarzyły. Czemu nam z tym Gulą idzie tak pod górę - nie wiem. Jeżeli nie będzie nam groził spadek, to dla zasady pomęczmy się z nim do końca sezonu. Pomyślimy co dalej w lecie. Ale do tego czasu mecze Wisły będę oglądał od święta. PS Jak możecie napisać o piłkarzu, któremu nie poszedł mecz, że jest "szmatą"? Ludzie kochani. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|

|
||||||
|
|