The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2021, 09:15
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Dobry mecz w wykonaniu zespołu, Lechia miała bardzo dużo szczęścia.

Niestety niewykorzystane okazje lubią się mścić. Gdyby w pierwszej połowie Gruszkowski i Plewka strzelili 200% sytuacje byłyby trzy punkty. Bez skuteczności i pewności pod bramka przeciwnika nie ma co myśleć o wynikach. To że stoper najlepiej potrafi się znaleźć to po prostu kabaret.

No i coś czego nie mogę pojąć. Dlaczego przy pierwszej straconej bramce Gruszkowski odwrócił się tyłem do strzelającego głową? Przecież to jest k... obrońca. Gdyby się kołek nie odwrócił to bramki by nie było.
A skuteczność i pewność siebie podpadają jeszcze pod "zapieprzanie"czy to już inne elementy gry.Bo przez dwa tygodnie katowałeś stwierdzeniem że wystarczy zapieprzać i samo się wygra.Bez zapieprzania podobno cała reszta się nie liczy.
Mam też poważne wątpliwości czy wiesz w ogóle jak wygląda dupa skoro piszesz że Gruszkowski właśnie tą część ciała wystawił do strzału.Ja tam widzę że skręcił tułów ale na pewno nie obrócił się dupą .Ten strzał był jak w siatkówce atak przy antence,niby nie ma miejsca a jednak jakiś lepszy cwaniak piłkę tam zmieści.To bardziej błąd w ustawieniu niż strach przed oberwaniem piłką
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów