|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Cytat:
Wytlumaczcie mi moi drodzy - dlaczego korzystamy z pewnych ograniczonych menedzerow? Dla mnie to jest niepojete. Kazdy transfer to jest jakas tam kwota prowizji dla menago. To jest ten hajs przepalany w piecu. Do tego nie mamy od 3 lat spojnej wizji tego co chcemy grac. Co okienko jest zmiana frontu, wymiana zawodnikow. Przeciez to sa koszty. Jednoczesnie taki przeciag w szatni nie pomaga w budowie czegokolwiek. Idac dalej takim torem niczego nie osiagniemy. Nie wierze, ze nie widzi tego zarzad i wlasciciele. A jednak znowu sa zakusy zmiany Hyballi, bo sie paru gwiazdkom nie podoba. Ja rozumiem Kube. Jemu sie nie chce na koniec kariery zapierdalac jak w Niemczech. Ale on musi wybrac, czy chce pokopac w pilke czy budowac wielka Wisle. Wielka Wisle zbudujemy na mlodych - Szot, Gruszkowski, Starszynski, Plewka. Spojrzcie jaki postep zrobily te chlopaki od kiedy przyszedl Hyballa. To jest przepasc. Ale wracajac. Czemu trio bedac spoza ukladow wchodzi w uklady z menago? Za uja tego nie potrafie pojac, bo sadzilem, ze tu chodzi o dobro klubu i jego rozwoj a wyglada na to, ze jednak na wspolne interesy. Kone i Mawutor autorskie transfery Hyballi. Medved byl sciagniety na zapchajdziure jak wyszlo co wyszlo z Buksa. Moim zdaniem obaj daja rade i powinni dostac roczne kontrakty na nastepny sezon. A reszta transferow? A transfery z przed roku? Dwoch? Kurtyna. |
|
|

|
||||||
|
|