The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2021, 20:18
Jak na mój gust Hyballa jest w końcu powiem jakości w naszej ponurej eklapie...

Mecze Wisły Kraków chce się oglądać. Jesteśmy już po pięciu meczach i według mnie w każdym były emocje, a o to tu też przede wszystkim chodzi, o emocje! Oczywiście jak na razie sucha statystyka nie robi wrażenia 2-1-2... Ale jak przeanalizuje się każdy mecz z osobna, a przede wszystkim w jakim stanie przejął drużynę przed trzema meczami przed przerwą... to już budzi uznanie... wszedł z marszu bez kalkulacji i o to chodzi. a pierwsze 30 minut z Piastem robi na mnie dalej wielkie wrażenie... szkoda, że sędzia przekręcił mecz dwoma kluczowymi i co gorsza oczywistymi błędami.

Oczywiście nie ma co szarżować z oczekiwaniami bo zarówno Stolarczyk jak i Skowronek mieli pasmo udanych meczy, po czym przychodziły kryzysy, które kończyły ich trenerskie kariery w Wiśle Kraków...

Niemniej jednak o Hyballe i jego warsztat jestem jakoś spokojny... Wiadomo, że drużyna jest jaka jest i kibice o tym muszą pamiętać, że nasi piłkarze mogą pewnego poziomu nie przeskoczyć lub po prostu mogą nie wytrzymać tempa, które narzucił trener. Ale to nie znaczy, że trzeba wymienić trenera a piłkarzy... Chyba nie ma lepszego momentu? Sporej liczbie graczy kończą sie kontrakty, a tak na prawdę żaden nie jest wirtuozem... i to jest moment na zmiany... Albo zaczniemy normalnie trenować i wymagać od zawodników na treningu albo świat nam jeszcze bardziej odjedzie. To nie przypadek, że zawodnicy, którzy wyjechali z eklapy mówią, że jeszcze tak ciężko nie trenowali jak na pierwszych treningach na zachodzie po transferze...

Trzeba trzymać kciuki za trenera i klub aby ten projekt osiągnął sukces i wprowadził nową jakość do eklapy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów