|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja się mega cieszę, że mamy tego trenera, bo to jest powiedzenie "sprawdzam" w wielu kwestiach. Wyjasni się czy trener lepszy na papierze niż polski szrot albo no namey na ławce (no bo niestety tak można powiedzieć o Stolarczyku czy Skowronku, w świecie trenerki to nikt, oni nawet jak na polskie realia to po prostu tacy ludzie z pierwszej łapanki...), do tego się każe czy z tych piłkarzy można coś wykrzesać, no i w końcu wchodzimy na wyższy level zarządzania klubem, bo ratowanie sytuacji Skowronkiem lub Brozkiem prawie 40 letnim (z cąłym szacunkiem do Pawła oczywiście) to nie jest rozwój a reanimacja trupa. Także poznamy odpowiedzi na wiele pytań. Teoretycznie idzie w dobrą strone i teraz zobaczymy czy teoria się pokryje z praktyką.
Chociaż ja tak jak pisałem wczesniej, jestem sceptycznie nastawiony jeśli chodzi o takie długofalowe korzyści, nie wierze, że to wypali na kilka sezonów. Moim zdaniem głownym problemem nie jest trener a cala filozofia budowania klubu, całe podstawy i na koniec jedynie trener i mentalnosć. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
|
|