The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.07.2020, 19:46
Garret napisał(a):Wyświetl post
R33, podpisuję się pod Twoim postem w 100%. Też tego nie rozumiem, efekt grania w kadrze?
Chyba efekt tej dużej kontuzji która była siłą rzeczy bardzo medialną sprawą ze względu na jej drastyczność i dużo ekspertów nie wierzyło, że ,,Wasyl" wróci do gry. Tylko to nie ma akurat żadnych związków z Wisłą.

Garret napisał(a):Wyświetl post
Tak jak nie bardzo rozumiem żegnanie Maka. Ok, wiem, że to kibic Wisły i za dzieciaka bardzo chciał tu grać, ale koniec końców pograł niewiele. Podziękowania przed meczem, oklaski i życzymy powodzenia.
Do tego to mi się już nawet nie chciało odnosić zdanie mam podobne. To samo ktoś wyżej Drzazgę wymienił. Przecież takich odchodzącyh piłkarzy jak oni to jest kilku-kilkunastu co sezon.

'bridgeburner" napisał(a):
A to nie Wasyl był jednym z 2 zawodników(obok Brozka), którzy nie wysłali wezwania do zapłaty w czasach najwiekszego roz....ziaju?
Czy to nie Wasyl pozyczał w szatni swoje pieniądze jak zawodnicy przez 4 miesiace nie dostawali pensji?

Jakieś źródła odnośnie tego drugiego? Oczywiście też trzeba brać poprawkę na to, że do najbiedniejszych nie należał biorąc pod uwagę gdzie grał wcześniej.

'bridgeburner" napisał(a):
Nie Wasyl namówil Burego do powrotu do Wisły w momencie gdzie kazdy doświadczony zawodnik był na wage złota?

Też jakieś źródła? Bo jedyne co znalazłem to to:

https://www.przegladsportowy.pl/pilk...kowski/gqx25t0

http://www.2x45.info/aktualnosci/579...zczykowskiego/

Tak więc chyba chwilową ,,gadką" u dentysty nie chcesz nazywać namawiania. Kolejna sprawa, że Burliga raczej wtedy pewnie w ofertach nie przebierał, żeby to miało dużą wartość.
Ostatnio edytowane przez R33 : 16.07.2020 o godz. 19:56.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów