|
Rozumiem wszystkie reakcje po takiej żenadzie ale ogarnijcie się do ch..a. Ciśniecie Wasyla za machanie rękami? Jedyny chyba obecnie który ma charyzmę, i mimo, że zdrowie nie to to akurat nigdy bym mu nie zarzucił braku zaangażowania. Wojtkowski? Akurat w tym sezonie wziął się za siebie, nie płacze jak panienka tylko się stara. Dlaczego Burliga na PO? A kto miał grać jak Niepsuja nie ma? Wyszedłby ktoś inny to byłby płacz, że gra ktoś nie ze swojej pozycji a nominalny PO siedzi na ławce. Czepiacie się już byle gówna. Tutaj się trzeba czepiać dlaczego Klemenz na ŚPD, dlaczego u większości kompletny brak zaangażowania, Buchalik to ładnie podsumował po meczu, jestem pod wrażeniem, że tak kulturalnym językiem. Co do Stolara sam nie wiem co byłoby najlepszą decyzją, ale jednak byłbym za jego odejściem. Może nie już, bo na gorąco nie ma co podejmować takich decyzji, ale widać, że wymknęło mu się to spod kontroli. Chociażby to, że im się nie chce. Wiadomo, że nie wyjdzie za nich, ale wydaje mi się, że takiemu Pawłowskiemu chciałoby się jednak bardziej niż (wstawcie dowolne nazwisko wczorajszego składu poza nielicznymi wyjątkami). I nie płaczcie, że Stolar nie ma jaj, bo się nie podał do dymisji po takim meczu. Według mnie to zarząd sam by go poprosił o niepodejmowanie pochopnych decyzji. Nie zrozumcie mnie źle - nie chodzi mi o brak decyzji o dymisji po wczorajszym meczu, ale już wcześniej. Włącznie z nim.
|