|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Wynik kiepski - ok ale remis nie krzywdziłby nikogo. kiepska gra - widziałem dużo gorsze mecze Wisły - kiepskie było pierwsze 10 minut .. potem średnio. Brożek Boguski - zgoda ze konieczność by grali cały mecz to smutne ale Bogus pierwsza połowę jako cofniety pomocnik nie zagrał źle, natomiast Brożek dobrze walczył o długie piłki "Mak, Silva, Sadlok, Klemenz poprawnie, reszta słabo" i bardzo słabo" - Najlepiej wypadł Mak, Silva i Sadlok - bardzo średnio a Klemenz - dwoma "wyprowadzeniami" zasłużył na zjebkę. Drzazga - miał 2 setki (raz nie trafił głową tylko ramieniem, drugi raz trafił w nogi bramkarza) to były jedyne takie sytuacje w meczu więc występ należy odnotować. Taaak - napadziora dobrego kupić by się zdało. Ale coś "mnie się wydaje się", że bardziej prawdopodobne jest przełamanie Drzazgi, odrodzenie Biełaniuka lub włączenie się do strzelania Wojtkowskiego.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 22.07.2019 o godz. 10:24.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|

|
||||||
|
|