The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
petred
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2018, 20:58
krakus76 dalej nie rozumiesz mojego postu zadajesz mi pytanie jak utrzymać kibica który chodzi na mecze i nagle poznaje dziewcznę której musi kupić waciki lub rodzi mu się dziecko albo musi zatankować samochód - sorry to jest pytanie do marketingu Wisły!( tu masz maila [email protected]) Ja się odnoszę do członków Socios.To jest inna grupa. To nie są ludzie którzy wybierają się na stadion Wisły bo są derby, mecz z Legią czy Lechem (ok wiem że jest 10000 tys fanatyków co przyjdą na mecz z Sosnowcem ). Piszę o sytuacji w której w życiu ludzi chcących wspomagać finansowo Wisłę pojawiają się sytuacje które mogą zmienić ich punk widzenia. To była sugestia, sam wcześniej napisałem że nie wiem jakby to miało wyglądać. A to 10 procent było przykładowo a nie jako jakiś wyznacznik. Ty zaczałeś to odbierać jako ,,racja mojsza niż Twojsza'' i właczył ci się syndrom Polaka.Tak to widzę. Kończę tą dyskusję bo nie ma co się tu przekrzykiwać. Jak masz jakieś jeszcze przemyślenia to pisz na priv. Jak Cię to nie zadowala to przyznaję- krakus76 ma rację,a petred się myli
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów