The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
macyo
Kangoo supersonic

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2018, 11:04
Kilka pomysłów. Konsultowałem się z żoną-chciałem by osoba niezainteresowana, płci pięknej, obiektywnie/z dystansu spojrzała na temat.

Kobiety i rodzice jest to grupa, na której można by się skupić, ponieważ ich odsetek wśród kibiców jest relatywnie niski.
Akcje (kilka koncepcji):

- filmik do sieci (Facebook, www. etc.) typu 30sek. wypowiadają się panie - co lubię podczas meczu, mogą też być pary - dlaczego lubimy przyjść na mecz - albo jeszcze lepiej - ojciec z synem , z córka
- filmik - jestem kibicem i kocham to za... albo kibicuję od 30 lat, a mam 35...
- wypowiedzi dzieci, tóre chodzą na mecze (np. po meczu można zrobić mini wywiady - musi być zgoda rodziców na to, żeby publikowac wizerunek - co Ci się najbardiej podobało podczas meczu
- indywidualne historie chwytające za serce - np. historia o oświadczynach na meczu, moja pierwsza randk na stadionie, poznałam go tam - na meczu
- jakiś opis o co chodzi z tą kołyską, gdy piłkarzowi urodzi sie dziecko - zebranie filmików, zrobienie z tego jakiegos materiału do upowszechniania - ze to społeczność - edukacyjno - zaciekawiajace
rozpropagowanie miejsca dla dzieci na trybunach - pokazanie, ze to istnieje.
- kibice niech zaniosą ulotki do swoich przedszkoli - dostepne w szatniach, tam gdzie sa rodzice - że są specjalne strefy / najlepszy sposob na spędzenie niezapomnianiego czasu z dzieckiem
- zwiedzanie stadionu dla przedszkolaków / dla rodzin z dziecmi - super sprawa! - rozpropagowac jako usługe gratis i przekazac info do szkół/ przedszkoli - dzieci dostaja zaproszenie na mecz z rodzicami
- tatusiowie się ogarniaja i robią 20-minutowe spotkanie dla przedszkolakow w grupach swoich dzieci, dzieci znajomych- o piłce nożnej - bez mocnej propagandy Wisly Krakow, ale mogą wyraźnie wspomnieć, jakiej druzynie kibicują - przynieść szaliki do obejrzenia - dzieci może zaciekawi temat i opowiedza w domu
- jakiś festyn dla rodzin kibicow na stadionie - przyjdź ze znajomym
- jest restauracja przy klubie? Niech podaja super zdrowe jedzenie, też jedzenie dla dzieci - zrobić z tego akcję - żyjesz zdrowo, uprawiasz sport, kibicujesz, jesz u nas zdrowo (jak na zdrowy obiad i spędzanie rodzinnego czasu, to do Wisły Krakow)
- zwiekszyć liste osob obserwujacych na linkedin - akcja dla obserwatorow na FB,zeby tu tez obserwowali - napisac dlaczego warto na FB śledzic klub
- umowić się z firmą dostarczającą pizzę, catering, artykuły biurowe dla firm, że z dostawą rozwiezie ulotkę - np. z rabatem na najblizszy mecz
- zrobic konkurs na FB dla obserwujacych na hasło przewodnie, ktore zachęci ludzi do przyjścia na mecz - wygrana: 2 bilety
- zrobić cos w stylu - kazde dziecko, ktore przyjdzie na mecz dostanie soczek gratis (np. z rurka) - i dawac je dzieciom do któregos roku życia (moze umówic sie z jakimś producentem na taką dostawę soczkow - najlepiej z kibicem, który
- jest przewijak na stadionie? np. w toalecie dla niepelnosprawnych
- system odznak (ew. naklejek) dla dzieci za przychodzenie na mecz - 1. mecz w życiu - odznaka gracza startowego, 3 mecze - zapalony fan, 5 meczy, coś tam. Wydrukować takie karty / ksiażeczki - gdzie dzieci będą mogły dostawać pieczątki za obecność na meczu.

Ciąg dalszy nastąpi
Kangoo + Uniden Pro 520XL + Sirio AS 1000.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów