|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Kochani.
Wit.Ek. to skrót od pierwszych trzech liter mojego imienia i dwóch pierwszych liter nazwiska. Witek Ekielski to ja. Na co dzień pomagam zawodowo innym prowadzić stowarzyszenia. Dziś chciałbym wspólnie z innymi myslacymi podobnie dzięki tej formule pomóc Wiśle Ta preambula jest dla mnie szalenie ważna bo jesteśmy różni ale to co nas łączy to chęć pomocy Wiśle, to chęć wspierania jej rozwoju i działalności. Stowarzyszenie zrzesza tych którzy chcą pomóc. Nie myślimy o porywaniu się na zakup akcji po prostu Chcemy pomóc i chęć pomocy nas łączy. Zgodnie z Art. 17 chyba ust. 1 ustawy o stowarzyszeniach stowarzyszenie może zacząć działać dopiero wtedy gdy sąd wpisze nas do rejestru stowarzyszeń. Nie możemy przyjmować członków dopóki nir zostaniemy wpisani. Możemy zorganizować spotkanie i pogadać o idei i statucie który teraz ogląda sąd ale dopóki sąd nie klepnie wszystkiego to nie możemy zacząć działalności. Yo wprost wynika z ustawy
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 31.08.2018 o godz. 17:57.
|
|
|

|
||||||
|
|