The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
andrucik
Member

Od: 10.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.01.2018, 21:10. TWSD Awards 2017
Najlepszy forumowicz: Nie wiem, co rozumieć przez określenie "najlepszy", ale za całokształt twórczości wybrałbym tu wieśniaka842
Miss forum: Prezydentowa
Innowierca: kreseq
Żartowniś: Laszi
Najmądrzejsze posty: To tu są jakieś mądre posty? chyba PSYCHOLTSW za motywację do życia
Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Sam od roku jestem dopiero aktywny, więc ciężko mi powiedzieć
Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): To samo, co wyżej
Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): sebak - gdzie jesteś ?
Pokemon = Potomek Neostrady: napoleon vel WikotrPiekarski
Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Nie wiem
Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym): Wszystkie posty napoleona
Najweselszy post: powitanie El'kabata, gdy wchodzi na forum
Najgłupszy post: Wszystkie posty napoleona
Najmądrzejszy post: Mądrze pisze wieśniak842
Najlepszy moderator: Na temat modów się nie wypowiadam, bo mnie banują
Najgorszy moderator: Na temat modów się nie wypowiadam, bo mnie banują
Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Temat meczowy
Najgorszy temat: Nibylandia czyli polityka sportowo-finansowa Wisły Kraków - totalne gdybanie
Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): "Możesz zmienić żonę, poglądy polityczne, nawet religię. Ale nigdy, ale to nigdy nie możesz zmienić swojej ukochanej drużyny" saymon
Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2017 roku): jak dla mnie silver03 i ArturBarlinek, za honorową wpłatę na AK Wisły Kraków, po przegranym zakładzie ze mną
Ostatnio edytowane przez andrucik : 02.01.2018 o godz. 10:21.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów