|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podoba sie? | |||
| tak |
|
1 | 50,00% |
| pojebao |
|
1 | 50,00% |
| Głosujących: 2. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Z racji że nie było, postanowiłem w końcu samozwańczo wystartować z ligą fantasy TWSD (Jak szanownej dyrekcji nie bedzie pasowało, proszę o informacje)
Liga fantastyczna, kto grał, wiec o co biega, a kto nie grał to musi zagrać. numer prytwany ligi to : 487683255 I żeby nie było chałtury, od razu zaznaczę : Przewiduje nagrody (jeszcze nie wiem jakie, ale myślę że do piątku do godz. 13 będzie informacja czy to koszulka treningowa, czy szalik, czy moze jakas wpinka czy też coś innego - ale napewno będą!) Tak więc jak ktos ma ochote to zapraszam do zabawy Jak będzie 5 osob to nagroda bedzie bardziej symboliczna, także nie jarać sie bez potrzeby!Jak będzie szło dobrze, to co tydzien jakies podsumowanie czy inny kij w oko dla najlepszych. A jakby ktoś chciał zostać fundatorem nagrody (pracujemy w firmach, mam firmy, czasem 10% rabatu dla ziomka po szalu moze przynieść nam stałego klienta itd itp) 487683255 ![]() Załóżmy ze jednak zbierze sie z 20 osob by byly juz jakies spoko nagrody - kazdy musi mieć druzyne podpisaną swoim nickiem z twsd - maksymalnie mozna posiadac 2 zespoły. Liczę ze wielu mandzerow z tematu polityki transferowej oraz plotek dołączy do ligi i rozpie...powali reszte na łopatki. A jak ludzi nie bedzie, to temat kasujemy i czesiek czapka! p.s. sa tez gołe cycki jak obiecałem https://0.allegroimg.com/s400/01de41...12b4e03cae35c0 ![]() Wybacz kolego Uznałem to za oczywistą oczywistość ![]() Genio stary dziadu : http://fantasyliga.wp.pl/main
Ostatnio edytowane przez szprotson : 14.07.2017 o godz. 11:46.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
|
|