The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.07.2016, 06:29
Jay jay napisał(a):Wyświetl post
Sadlok? Toc on nawet nie wybijal sie nawet w ultra przecietnym Ruchu Chorzow w ktorym wegetowal ( z drobna przerwa na epizod w Polonii Warszawa) 7 lat. Dla mnie ten czlowiek w ogole nie powinien miec stycznosci z pilka bo krzywdzi i siebie i innych. Nie wiem co to za czasy ze kadra Wisla jest za mala (!!!!) na sezon liczacy okolo 40 meczy. U Kasperczaka bylo 25 pilkarzy z czego 80% z nich nadawala sie od razu do meczowej 11tki.
80% z 25 czyli 20 piłkarzy do jedenastki u Kasperczaka?! Ciekawe kiedy i jakich - chętnie przeczytam...
Dla mnie najwyżej 15-tu, ale tak poza tym to był oczywiście sportowo inny, piękny świat w porównaniu do dzisiejszej Wisły.
Tak to będzie wyglądać bez reżysera i z tymi zawodnikami. Trafi się mecz z jeszcze słabszymi jak przed tygodniem to znów będzie się wydawało, że ten czy tamten jednak się do czegoś może nadaje, a potem przyjdzie zimny prysznic i otrzeźwienie. 3-4 grajków z naszej wczorajszej 11 nie powinno w ogóle być w Wiśle - ich wypłaty to tylko strata kasy.
Z tym składem jak wejdziemy do top 8 to będzie ok, a jakby odszedł Mąka to bez pozyskania równie dobrego następcy zaczną się duże kłopoty...
Ostatnio edytowane przez arti : 23.07.2016 o godz. 13:16.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów