|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Problem polega na tym co miałoby być przedmiotem transakcji. Ile naprawdę wart jest klub. Wg mnie nie jest wart więcej niż .... 1 złoty.
Policzmy: Stadion jest miasta, płacimy za niego haracz (tzn nie płacimy i co chwilę musimy zawierać sądową ugodę, że zapłacimy, po czym nie płacimy). Za wodę, ścieki, prąd nie płacimy stąd te 12 mln o których mowi WISŁA ZWE. Kibiców, ja wiem, że się naraże, ale jak pokazało ostatnie głosowanie nad budżetem obywatelskim też nie mamy. Mamy 10 tys widzów, ale jak pokazują obroty sklepiku też nie są chętni wydawać pieniążków. Skyboxy nie sprzedane (vide w Warszawie sprzedane na kilka lat do przodu). Piłkarze, śmiech na sali, żaden niesprzedawalny więc ich wartość wynosi okrągłe zero !!! Tradycja - niech ktoś odważy się ją wycenić na złotówki Pytanie więc brzmi - co my tak naprawdę mamy? ![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|

|
||||||
|
|