The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2016, 14:08
Siedzę w domu bo nie mam w swoim regionie problemu z imigrantami. Jak były manifestacje antyimigranckie to w domu nie siedziałem.
Oczywiście trzeba dzialać na każdym froncie, tym pokojowym też ale zobacz co ci Angole zrobili. Weszli w dzielnice muzułmańską, nasłuchali się tylko jakimi to sa ....ami, że to jest państwo islamskie i zostali przepędzeni przez tych brudów. Z jednej strony dobrze, że taki film powstał bo uświadamia ludzi z zagranicy ale takie filmiki to upokarzanie własnego kraju. Użalaniem się nad sobą, nad tym, że są gonieni, gwałceni i że dostają w....... to świata nie zawojują.
A ci imigranci nie rozumieją ludzkiego głosu dopóki nie dostaną w........ Myślisz, że ich to boli, że ktoś sobie pogada albo im z krzyżem na kwadrat wbije? Na kopach go wyniosą i tak się skończy. Dopiero jak zaczną dostawać w....... regularnie, jak zaczną być gnojeni przez mieszkańców i rząd to zrozumieją, że nie sa u siebie. Inaczej to tylko beda za każdym razem się utwierdzać w przekonaniu, że moga sobie na wszystko pozwolić bo jedyna kara jaka ich spotka to marsz z krzyżem w biały dzień po "ich ziemi".

Ad 2. Nie wiem co się stało w Tarnobrzegu.Rozumiem, że jakiś brud coś zrobił Polce. Nie popadajmy też w taką skrajność, że jak jeden czarnuch dopuści się przestępstwa to trzeba od razu go zabić i zgnoić wszystkich wokoło. U nas takie zdarzenie to jest wyjątek, podobnych czynów dopuszczają się też nasi rodacy, a na zachodzie przestępczość kolorowych to norma, tam gwałty, pobicia czy nawet zamachy to już codzienność.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów