The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.01.2016, 03:55
To okienko transferowe jest kopalnią beki i świadectwem że kibice w Polsce muszą się przyzwyczaić do nie tylko dziwnych decyzji zarządów i managerów, ale tez do odpałów piłkarzy.
Hamalainen - żona nie źle się czuje w Polsce - idzie do Legii.
Paixao - dostaje więcej wolnego tylko po to, by z bratem się dogadał i żeby razem grali w Lechii.
Handzlik - Wychowanek Wisły dostaje propozycję konkretnego kontraktu ale za namową manago który musi zarobić ląduje w Legii.
Sisi - człowiek szklanka z niższej ligi ląduje w Lechu jako wzmocnienie pierwszego składu.
Reszty nie chce mi się cytować. Chciałem wspomnieć o Piechu i Saganowskim ale krew mnie zalewa.
Widać jak na dłoni że kibice swoje, piłkarze i managerzy swoje. Trudne czasy nastały. Niestety, gonimy zachód ale nie w tym w czym powinniśmy.
Dobrze że chociaż kibole swój poziom trzymają.
Liczę na Piasta i ich sensowne transfery. Nie wyłożą wielkiej kasy, ale dadzą przykład jak się buduje drużynę.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów