Karherop napisał(a):

Może po prostu kazdy ma prawo do swojego zdania? zresztą nikt tu nie żąda zwolnienia z miejsca Moskala tylko podważa pewne elementy jego pracy. Krytykuje go za uzyskane wyniki, bo z nimi nawet się nie utrzymamy w ekstraklasie. Drużyny kadrowo, budżetowo, finansowo słabsze od Wisły są wyżej w tabeli - to fakt. I wyśmiewaniem Jankowskiego, Urygi czy Boguskiego nic nie zdziałasz.
A skąd Ty wiesz czy Moskal jest szczęśliwy czy nie? W Katowicach miał lepszy zespół? Z jego warsztatem trenerskim, nikt o zdrowych zmysłach nie zatrudni go w ekstraklasie. To nie ten rozmiar kaloszy. Brutalna, ale prawda.
Jeśli sądzisz, że swoimi apelami kogokolwiek przekonasz do kupowania biletów, to albo jesteś głupi albo naiwny. Kto ma chodzić ten pójdzie na mecz bez względy na wyniki.
|
Chłopie sprawdź sobie kalendarz. Mamy 2015 rok, a nie 2003 kiedy ruchalismy wszystkich jak leci. Jesteśmy ligowym, w porywach, średniakiem. Legia, Amica, Jagiellonia, Piast, żydy, Śląsk, Lechia, Pogoń mają lepszą i szerszą kadrę na papierze i to jest fakt właśnie. My jesteśmy kadrowo na poziomie Górnika Łęczna i Podbeskidzia i właśnie takie wyniki osiąga Moskal. Nie lepsze, nie gorsze. Podbeskidzie od wielkiego dzwonu wygra czasem z kimś lepszym tak jak my jebnęliśmy Amicę, dodatkowo mając ich rozbitych po nieudanych el. LM w najlepszym możliwym momencie. Nie mówię juz o absurdalnym stwierdzeniu, że jesteśmy lepsi finansowo

Gościu z całej ligii tylko Wisła nie płaci na czas, a Ty pieprzysz, że jesteśmy lepsi finansowo od kogoś. Finansowo, to lepsza jest od nas nawet LKS Nieciecza.
Jeżeli mamy czegoś oczekiwać od Moskala, to dajmy mu piłkarzy a nie paralityków i nieudaczników w stylu wyżej wymienionych. Są przeraźliwie słabi i szacunek dla Moskala, że z tych słabych, podstarzałych "piłkarzy" jest w stanie coś wycisnąć.
A czemu apeluje tutaj? Bo tutaj jest baaaardzo wiele gości, którym się rozgrzewa klawiatura podczas meczów u siebie, mają bardzo wiele krytycznych uwag, a siedzą przed monitorami i grosza na Wisłę nie dają, a im się ujebało, że mogą czegoś wymagać. Wymagać czegoś to mogę ja, który karnet mam runda w rundę od 13 lat.