|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Pomysły może i są w tym temacie ale marketingowe a nie na zapełnienie stadionu. Ja od siebie mogę dorzucić:
- kupuję karnet to jak nie moge iść może go wziąć ktoś za mnie. teraz moje miejsce się marnuje i w tym sezonie poważnie zastanawiam się nad zakupem. bo przepadnie mi mecz i już w plecy jestem - niestety ale poziom i wyniki. nic nie zapełni stadionu jak dobra gra i to nawet nie ma się co czarować. - płatny parking, jaja! powinien być wyznaczony dla posiadaczy karnetów gdzie mogą wjechać i zostawić samochód bo jak ktoś nie jest z Krakowa to do każdego wyjazdu ma dołożyć 10-20zł. i nie mówcie że to się rozłoży na 3 osoby bo licząc 20 meczy w sezonie to daje kolejny karnet. - wydałbym więcej na katering ale jest tragiczny i drogi. kiełbasa z wody hot dog paskudny. na starym stadionie jak były grille co mecz była kiełbasa albo mieso teraz to najwyżej raz w rundzie kupię. - to co już przewijało się przez forum poprzednio jakiś dodatek do karnetu. skoro już płacimy sporo to klub nie zbiednieje dajac jakiś gadżet za parę złotych - nie ma co ukrywać że na szalikach i koszulkach klub majątku nie zbije bo- cześć osób nie kupi nigdy nic z logo ssa a SKWK robi konkurencję wydając swoje rzeczy w ilości wielokrotnie przewyższającej te ze sklepiku. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|

|
||||||
|
|