kerim1906 napisał(a):

|
no to temat zakończony , nie wiesz nic , kompletnie nic o Komitecie Obrony Robotników , jak podejmujesz dyskusję spróbuj przynajmniej merytorycznie , a zdanie "Wiekszosc czlonkow KORU jest dla was zdrajcami" które byłeś łaskawy spłodzić kompromituje Cię koncertowo , nie wiem jak inne tematy bo nie miałem "przyjemności" śledzić ale ten to cymesik w Twoim wykonaniu , nie wchodz w temat Raportu z likwidacji WSI bo nie masz o tym zielonego pojęcia , to taka rada
|
Racja...skonczony poki o KORze sie czegos nie dowiesz. A o raporcie z likwidacji WSI wiem znacznie wiecej niz tobie sie moze przysnic. Moze dlatego ze nie interesuje mnie tylko wiedza zaczerpnieta z "niezaleznych" mediow. Pogadaj z ludzmi sluzacymi w Afganistanie to nt likwidacji sluzb czegokolwiek sie dowiesz...poki sie nie dowiesz nie knebluj innym ust bo bedziesz musial kiedys odszczekac. Zrodlem calej twojej wiedzy jest jeden portal, ktorego linki czesto tu wklejasz i trzeba naprawde miec tupet, zeby czerpiac wiedze z tego rodzaju mediow probowac kogokolwiek pouczac czy to w kwesti Komitetu czy w kwestii skutkow dzialalnosci WSI.