The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
arbuz
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2013, 12:27
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Zadam pytanie, a gdzie plan B pana Basałaja? A jak się nie uda awansować to co dalej? Gdzie źródła finansowania?
Pan Basałaj w tym czasie przychodząc do Wisly dostal zadanie aby awansowac do LM tam niebylo opcji ze sie nie uda. Niestety wiele firm kompletnie niezwiazanych ze sportem tylko z czystym biznesem dziala w polsce podobnie jest tylko najwyzsza polka a jak sie nie uda to koniec.

Kazdy z nas zapewne w zyciu zawodowym to poznal, ja na codzien mam czesto zadania, cele bardzo trudne do zdobycia i przy najmniejszym bledzie niema szans na nadrobienie ale nikt mnie nie pyta o plan B tu jest tylko plan A ktory wszyscy pomimo trudu i problemow zakladaja odgornie ze musi sie udac.

Tak samo bylo za czasow Basalaja on niedostal szansy aby nawet opracowac plan B tam nikt niechcial tego sluchac ani dopuszczac do mysli musimy to wszyscy zrozumiec ze tak bylo i juz.

Wiec wina za niepowodzenie jest podzielona na wszystkich rownomiernie no bo jak ktos sie godzil i wszedl w taki uklad niestety ale zdawal sobie sprawe ze musi sie udac a jak nie to bedzie zapasc.

Wiesz mozna to porownac do wilu polskich rodzin gdzie finansowanie jest od pierwszego do pierwszego miesiaca za marna lub marne pensje i tam niema planu B ze co bedzie jak braknie bo zwykle rodziny sa zadluzone w bankach brak mozliwosci kredytowej i marna pensja niepewna praca. Powiedz mi czy tam ludzie maja plan B ? w wiekszosci zapewne nie, niestety.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów