The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.07.2013, 09:17
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Kolego
Po pierwsze to że nie przyjmujesz takiej wersji do wiadomości nie znaczy że nie jest ona możliwa. To że nie mieści się to Tobie w głowe nie znaczy że tak nie mogło być
Po drugie to jest hipoteza która ma poparcie w baaaaardzo wielu poszlakach
Po trzecie czekiści pokazali już w przeszłości do czego są zdolni i wierz mi że porwanie samolotu z polską delegacją nie byłoby dla nich specjalnie skomplikowane.
Po czwarte jakiej dezinformacji? Ta sprawa jest zagadkowa i trzeba brać pod uwagę wiele czynników i wiele opcji. Dezinformacja dlaczego? Bo nie jest zgodna z Twoją wersją? Ja też mogę napisać że jesteś dezinformatorem. Dezinformatorem może być Antoni Macierewicz i jego świta, sztuką dla mnie są ich badania na temat wybuchów nie mając tak naprawdę namacalnego dowodu na wybuch.
Tak naprawdę o tragedii 10.04.2010 nie wiemy nic albo mało, dlaczego jakieś teorie z góry odrzucamy? Nie bo co? Nie bo nie?!
Moim zdaniem jest niemożliwa, bo nie mogłaby nie zostać zauważona.

Jakie poszlaki?

Nie? A niby jak mieliby to zrobić?

Ale nie z kosmosu ...

Dowodem na wybuch są odkształcenia poszycia samolotu.

Nie nie bo nie, tylko nie bo nic na nie nie wskazuje. Kiedy niby nastąpiło porwanie? Z czego wnioskujesz?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów